dimarts, 27 d’octubre del 2009

El Barça és mou pels quiets d'un altre planeta


L'entrenador del Barça Josep Guardiola va llegir el llibre Criatures d'un altre planeta d'Elisabet Pedrosa i va decidir fer una donació a la investigació sobre la Síndrome de Rett. Concretament hi ha aportat l'import de les sancions econòmiques que els jugadors han rebut aquesta temporada per arribar tard als entrenaments o motius similars.

Dijous passat, la Gina i família van visitar els jugadors just abans de l'entrenament del dia. Aquí en podreu veure algunes imatges. Només lamentem una cosa: que els jugadors actuals del Barça es portin millor que els de temporades passades; amb el Ronaldinho i companyia el pot de les multes hauria estat molt més sucós!

dimecres, 14 d’octubre del 2009

Quiet a Torre Llobeta

divendres, 2 d’octubre del 2009

A Terrassa dialoguen pels quiets



A Terrassa també es mouen pels quiets. El proper dimecres dia 7 es celebra una interessant taula rodona a la Biblioteca Central de Terrassa. Moderats per la periodista i guionista de TV3 Fúlvia Nicolàs, debatran sobre la vida al costat de les persones discapacitades. Els quatre ponents garanteixen una taula rodona intensa: Miguel Gallardo, Elisabet Pedrosa, Salvador Bernet i Àngels Ponce.

Miguel Gallardo, com sabeu tots els seguidors d'aquest blog, és il·lustrador i dibuixant de còmics. La seva filla Maria, diagnosticada amb autisme, ha compartit amb ell el guardó del premi nacional de còmic pel llibre María y yo.

Elisabet Pedrosa també és prou coneguda per tots. Periodista i guionista de "L'ofici de viure" a Catalunya Ràdio, ha publicat un dietari sobre la seva experiència al costat de la seva filla Gina, afectada per la Síndrome de Rett: Criatures d'un altre planeta.

Salvador Bernet és ex president d'APPS i actualment presideix la Fundació Serveis d'Atenció Tutelar (FUSEAT). També és pare d'una persona amb discapacitat intel·lectual.

Finalment, l'Àngels Ponce és terapeuta familiar, i ha publicat entre d'altres llibres Què li passa a aquest nen?, que és una guia per conèixer els nens amb discapacitat.

De ben segur serà un interessant debat, organitzat per la Fundació Privada L'Heura del Vallès.