dimecres, 24 de juny del 2009

Un primer balanç

Després de pair tot el que vam viure la nit del 14 de juny, és moment de fer un primer balanç. La veritat és que el concert ha estat tot un èxit. 1.339 persones van assistir a la Sala Pau Casals de l’Auditori i la retransmissió pel Canal 33 va ser seguida, durant gairebé tres hores, per una mitjana de 35.000 espectadors, amb pics de 60.000. Avui, dia de sant Joan, el canal "internacional" TV3.cat ho ha repetit en sessió de tarda, de manera que aquestes xifres de difusió s'hauran vist incrementades. Per bé que les xifres puguin semblar modestes en el món televisiu, mai tanta gent no havia estat pendent dels quiets.

El balanç econòmic és positiu en més de 30.000 euros nets per a les Fundacions Nexe i Guimbarda. La recaptació per taquilla va ultrapassar els 40.000, els patrocinis aconseguits van ser de 18.000 i les donacions per Fila Zero, de moment, ja passen de 3.000 euros. Les despeses tècniques derivades del lloguer de la sala, els diversos materials impresos, els professionals tècnics i les assegurances van significar una despesa d'uns 30.000 euros.

Gràcies a tots els artistes, els voluntaris, els patrocinadors, els donants i els espectadors.

El blog del “Mou-te” no s’atura pas aquí. Continuarem informant.

D’entrada, encara ens queden uns quants serrells que pengen del concert. Ben aviat, la lletra inèdita de la cançó que Bruno Oro va compondre especialment per al “Mou-te”, però també algunes de les imatges que van acompanyar els artistes des de la pantalla, el còmic "Súper Quiet" que Miguel Gallardo va dibuixar a l'escenari, la possible itinerància de l'exposició fotogràfica de Jordi Ribó... Feu-vos seguidors del Blog i en sereu degudament informats.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola:
Que bé! que continui aquest blog.
En soc una "fan".
Primer amb el llibre, el blog, el
concert,! ens tens a la butxaca!
Ens seguiren moven pels QUIETS.
Mònica

Xavier Muñoz ha dit...

Un encert seguir amb el bloc Màrius !!...precissament avui m'ho preguntava.

Anònim ha dit...

estic molt d'acord seguir el bloc.
Marius dona.li un peto molt fort al Lluis i també a la Carla.

Biblioteca de l'Escola Mare de Déu del Remei ha dit...

Un llibre excel·lent que ens fa tocar de peus a terra, que ens apropa a un món que, de vegades, ens mirem de lluny i sense intenció d'acostar-nos-hi.
Una lliçó de la vida, sense dubte.

Mònica
http://phobos.xtec.cat/ceipmdremei-alcover/biblioteca/2009/06/17/mou-te-pels-quiets/