dissabte, 6 de juny del 2009

En Joan Miquel Oliver es mou pels Quiets


"El cantautor preferit d'en Benji, de 7 lletres" era l'Oliver, és clar. En Joan Miquel Oliver, factòtum del grup mallorquí Antònia Font, amb el qual ha resseguit una trajectòria ascendent que, fins ara, ha culminat amb la versió simfònica del disc Coser i cantar, enregistrada a Bratislava, i els concerts subsegüents al Liceu. Però en Joan Miquel també té una trajectòria en solitari. Es va estrenar com a novel·lista amb El misteri de l’amor i ara acaba de publicar el seu últim disc-quadern Bombón mallorquín.

En Jordi Ribó el va capturar en ple cadirasutra. El dia 14 de juny acostarà el seu món fascinant al dels Quiets amb dues d'aquelles cançons que et poden fer descobrir Qui Ets: "Hansel i Gretel" i "Marcianet de Mart". Aquesta cançó, del seu últim disc, conté un vers extraordinàriament proper als Quiets: "amb la mirada brillant i la ment en blanc"...

2 comentaris:

uriol108 ha dit...

Hi serà el fill del Marius al concert ?

Vaig llegir el llibre, em va emocionar molt i conmoure ! i em faria molta il·lusió coneixe'l personalment i al seu pare també, felicitats per la iniciativa solidaria ! Molta sort i endavant amb la lluïta !!!

Màrius Serra ha dit...

Hi serà, sí. El Llullu hi serà.No s'ho perdria per res del món.