dimarts, 9 de juny del 2009

L'empremta del Llullu


El Llullu diu que el diumenge, després del concert, estamparà la seva empremta dactilar a tots els llibres que el públic vulgui. La Llibreria Numància posarà una parada al vestíbul amb molts llibres relacionats amb la temàtica del concert. Com que alguns dels seus autors —Miguel Gallardo, Àngels Ponce, Cécile de Visscher— hi seran presents, el Llullu ha decidit que ell també signarà.

2 comentaris:

anmonbar ha dit...

No crec que pugui assistir-hi, però m'alegro molt que el Llullu hi participi, i espero que estigui de gom a gom de gent.

Unknown ha dit...

Hola Màrius,

Sóc la Belén Sánchez, no hem coneixes encara que m'has vist en la signatura en la Fnac del teu llibre "Quiet" a finals de l'any passat, i tinc un problema, espero que no sigui greu....

T'explico: Per l'aniversari de la meva sogra, el 25 de maig, li vàrem regalar una entrada pel concert benéfic del 14 de juny a l'Auditori "Mou-te pels quiets". Fins aquí tot bé, però resulta que avui a l'hospital Can Ruti, la meva cunyada (la seva filla Esther, amb malaltia neurodegenerativa com el Llullu, està ingresada) li han pres el moneder amb tots els diners, targetes, ..... i amb l'entrada que li vàrem regalar pel concert.

Resultat: Ha anat als Mossos per tramitar la denúncia, ha dit l'ho de l'entrada i com no ho consideraven important no l'han anotat a la denúncia, llavors he trucat al Telentrada, per demanar què puc fer en aquest cas i m'han dit que si algú es presenta amb aquesta entrada té dret a veure l'espectacle en comptes de la meva sogra, clarament interessada en poder assitir per disfrutar alhora que contribueix a la causa, la nostra causa també!

Llavors em preguntava si, com organitzador, pots fer alguna cosa? Tenim dues entrades més, el justificant conforme vàrem comprar tres entrades, la denúncia, la targeta amb la qual vàrem pagar... però si es presenta algú amb la entrada física té preferència enfront la meva sogra per més que jo pugui dir!!!

Si no es presenta ningú i el cap de sala ho considera oportú ens deixarà entrar a tots tres, sinó la meva sogra quedaria fora o algú dels altres i ho considero injust!! A més a més d'indignant, però hi ha alguna cosa que tu o nosaltres podem fer per tal de sol.lucionar-lo???

Li prego que perdoni les errades que hagi pogut cometre en la redacció d'aquest escrit però estic una mica nerviosa per la situació i l'incertesa de no poder gaudir com es mereix d'aquest espectacle.

Moltes gràcies, per llegir-me i sobretot per si pot fer alguna cosa per poder gaudir tots tres de l'espectacle sense incidències.

Atentament,

Belén Sánchez