diumenge, 22 de novembre de 2009

Mou-te pels Quiets a Vic


Aquest dijous 26 de novembre, a les set del vespre, al Museu de l'Art de la Pell de Vic (Arquebisbe Alemany, 5. Tel: 938833279) s'inaugura l'exposició fotogràfica de Jordi Ribó "Mou-te pels Quiets". S'hi poden veure les fotografies originals de Ribó amb tots els artistes que van participar al concert "Mou-te pels Quiets" signades aquell mateix dia i també imatges del concert.

Ho organitza l'ADFO (Associació Disminuïts Físics d'Osona), en coordinació amb les Fundacions Nexe i Guimbarda, del moviment "Mou-te", i romandrà oberta al públic fins al 13 de desembre.

L’acte d’inauguració l’obrirà Josep Maria Abadal Serra, alcalde de Vic. També hi intervindran Mercè Autonell Moreno presidenta ADFO, Cécile de Visscher directora Nexe Fundació, el fotògraf Jordi Ribó i l’escriptor Màrius Serra.

Aquesta és la primera etapa d'una itinerància que portarà l'exposició fotogràfica per molts indrets de Catalunya, en un recorregut que conclourà en una subhasta final de les fotografies originals de Jordi Ribó signades pels artistes.

"Al principi fou un quiet. Aterrà a casa d’un pare escriptor, una mare mestra i una germana inquieta. Després d’anys d’anar amunt i avall pel món en la seva cadira de rodes, el quiet saltà a la fama. Un fotògraf inquiet el va fer córrer els 100 metres llisos i son pare el posà a la portada d’un llibre que molta gent llegiria. D’aquella embranzida en va sortir el concert benèfic Mou-te pels Quiets, el 14 de juny de 2009, que va reunir un munt de creadors inquiets. Quaranta dies després, el 24 de juliol, aquell quiet ens va deixar, però molta gent ja s’havia posat en moviment i ja ningú no els aturarà."