dijous, 24 de juny del 2010

Ens movem a Gràcia

L'exposició "ELS SONS VISIBLES" (Música i discapacitat) arriba a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190-192, Bcn) del 22 de juny al 10 de juliol.

Imatges d’Ariadna Trias i textos de Màrius Serra.
Organitzat per Queralt Prats.

Els sons visibles és una exposició itinerant, gratuïta i accessible que consta de 28 imatges del projecte MÚSICA A L'ABAST, la música de les persones amb discapacitat/s que fomenta la igualtat d'oportunitats en les arts i reconeix el potencial creatiu de les persones. Infants, joves i adults amb diversitat funcional participen en activitats musicals aportant la seva forma singular d’experimentar la música i d’interactuar a traves d’aquesta.

Els sons visibles és un recull de mirades on es contemplen moments d´aprenentatge, experiències viscudes i emocions compartides a través de l´art. És la nostra manera d’ajudar a repensar la visió de l’art i de la creativitat, de començar a desmuntar perjudicis i esborrar estigmes al voltant de la paraula discapacitat.

Si voleu més informació punxeu aquí i en visitareu el blog

Properament ELS SONS VISIBLES també serà a La Bàscula (Bcn), Escola Municipal de Música d’Igualada, Biblioteca Francesc Candel (Bcn), Cotxeres de Sants i arreu de Catalunya.