dimecres, 20 de maig del 2009

En Carles Capdevila es mou pels Quiets!



"L'educador de criatures amb més opcions de ser alcalde, de 9 lletres" és en Capdevila, Carles Capdevila, l'home que ha portat més lluny els Hostalets de Balenyà. Els seus seguidors més recents el coneixen per Capde. Articulista mordaç i guionista d’humor, en els últims tretze anys s’ha especialitzat amb aital fervor en les qüestions procreatives que ha estat pare diverses vegades: ha parit llibres com Criatura i companyia, ha engendrat programes televisius com Qui els va parir?, a TV3, i encapçala cada diumenge l’ Eduqueu les Criatures a Catalunya Ràdio, a banda de practicar amb l’exemple ajudant a portar al món quatre criatures, que no són poques.

Aquí el teniu practicant un dels seus esports de risc favorits en una zona de jocs del barceloní passeig de Sant Joan, capturat pel subjectiu objectiu de Jordi Ribó.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

.... qui no puja a un gronxador si en te ocasiò? Bonica, divertida, plena de llum i sabeu que? m'ha fer pensar molt

Anònim ha dit...

un anònim que opina que els nens, els nostres, els vostres, els de tots, són la nostra esperança. Gràcies, Jordi, pel caire infantil de la fotografia i gràcies, Carles, per l'infant que hi surt retratat.

Gronxa't ha dit...

amb aquest gronxador ho padràs fer:

http://www.youtube.com/watch?v=DVQ4cMqcDlA