dimarts, 26 de maig del 2009

El Club es mou pels Quiets



Just abans de la inauguració, aquest dijous 28 a les 20 hores, de l'exposició "Mou-te pels Quiets" a la Llibreria Bertrand de Barcelona, anem amb el fotògraf Jordi Ribó a El Club.

2 comentaris:

Criticartt ha dit...

Hi ha iniciatives interessant i molt bones, la vostra és una d'elles, però també volia fer partíceps a tots els seguidors d'aquesta pàgina un altre projecte que a mi m'ha emocionat. El dissabte, a la Sala d'exposicions del mercat Vell de Sitges es va inaugurar una exposició interessantíssima de les obres d'art, pq realment ho són, realitzades pels nois i noies residents de la Fundació Ave Maria de Sitges. A mi la visió i la força d'aquests quadres m'ha emocionat, i crec que ens ensenya a apreciar la capacitat d'aquests que anomenem "incapacitats"... Si teniu la oportunitat de venir a Sitges val la pena visitar-la, si no podeu, en el meu bloc hi trobareu algunes fotos de la expo... felicitats pel vostre projecte, el dia 14 intentaré estar amb vosaltres.

Unknown ha dit...

Dijous 28 estarà ple d'activitats i de moltes inauguracions. Al centre Golferichs se inaugurarà una mostra amb fotografies fetas a personas que viuen a una residencia de Sants.

Intentare anar a aquesta interessant proposta.

Força Màrius!

Pilar.