dilluns, 28 de setembre del 2009

Mira'm


Aquest dijous, dia 1 d'octubre, arriba a les llibreries un recull de contes centrats en les persones amb discapacitat: Mira'm (contes de vides especials).

La Fundació Mas Albornà està dedicada, des de fa més de 40 anys, a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i malaltia mental a l'Alt Penedès. A partir del seu encàrrec, nou escriptors han escrit nou històries centrades en diverses fases de les persones amb discapacitat. Són nou relats prou diferents, i justament el que els fa iguals és que tracten de la diferència.

Per ordre d'aparició, les històries venen signades per Mercè Foradada, Ada Castells, Màrius Serra, Elisabet Pedrosa, Àngel Burgas, Miquel Pairolí, Josep Maria Fonalleras, Rafael Vallbona i Margarida Aritzeta. Gràcies a aquestes plomes inquietes, unes vides gairebé invisibles d'éssers quiets esdevenen visibles. Mireu-vos-els!

Mira'm és el volum número 69 de la col·lecció Narrativa de l'editorial Cossetània.
Té un preu de 10,90 euros i el seu ISBN és 978-84-9791-486-4.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Genial! Vaig a encarregar-lo a
la llibreria ara mateix.
Mònica.

Anònim ha dit...

Hi disfrutat molt de la lectura
dels 9 contes.
!Felicitats als autors!
Molt recomanableeeeeeee

Ibèria ha dit...

Salutacions ben cordials !
M´alegro molt de trobar un llibre interesant i de baix cost !!!i per una bona causa !

Jo hi vaig treballar a Mas Albornà fins al 1996,i sé que després de moltes readaptacions han conseguit una Empresa Digna en favor de les persones amb discapacitat.
Desde aquí envio un record molt afectuós pèr els meus ex companys de feina ,per si algún es conecta a aquest blog !!!