dimecres, 15 d’abril del 2009

A dos mesos del concert

Avui falten dos mesos perquè la Sala Pau Casals de l'Auditori de Barcelona s'ompli (esperem) amb gent disposada a moure's pels quiets. A les 20 hores del 14 de juny de 2009 començarà un acte benèfic amb l'objectiu de recaptar fons per a les Fundacions Nexe i Guimbarda, dedicades a l'atenció als pluridiscapacitats.

Arran de la complicada situació econòmica, aquestes fundacions estan passant per greus problemes financers. Les empreses que solien donar-los suport han retallat molt les donacions i les administracions han començat a endarrerir alguns pagaments. Per això, hem decidit promoure un acte artístic benèfic que els serveixi per recaptar fons i donar visibilitat a la seva feina.

El format serà multimèdia. Consistirà en una lectura de fragments del llibre Quiet de Màrius Serra, il·lustrades amb actuaciones musicals i teatrals al·lusives. També hi haurà il·lustradors en directe a l’escenari i projeccions artístiques del món de la discapacitat. D'ara en endavant anirem actualitzant aquest blog per revelar-vos detalls dels artistes que participaran en aquest formidable espectacle de dues hores.

Ja podeu adquirir l'entrada a partir d'avui mateix, a 30 euros, a través del TelEntrada de Caixa de Catalunya i a les taquilles de l'Auditori.