dimecres, 29 d’abril del 2009

La Nina es mou pels Quiets


Revelem la resposta al segon enigmàrius quietista. "2. La pupil·la més col·leccionada pels amants de les estrofes en rima abba, de 4 lletres" és NINA (mamma mia!, quina artista més prodigiosa).

Des d'aquí volem agrair l'Anna Maria per la seva col·laboració. El 14 de juny serà a l'Auditori movent-se pels Quiets d'una manera molt i molt lírica. Hi cantarà dos temes inoblidables d'un cantautor català que comparteix onomàstica amb el Llullu i que ara mateix habita un Estany d'aigües encalmades, i ho farà acompanyada d'una pianista excepcional el nom de la qual també revelarem a través d'un enigmàrius.

Aquí teniu la Nina, en la sessió de fotos que va protagonitzar amb el Jordi Ribó en una platja catalana secreta que cap agència de publicitat no podrà substituir mai per una d'australiana. Ja sabeu que la Nina, a banda de cantar i ballar al ritme dels Abba, també actua tot sovint amb el grup d'havaneres de Calella de Palafrugell Port-Bo.

El Jordi Ribó ens confirma que és un fotògraf capaç de fer córrer a qui sempre s'està quiet (com el Llullu) i d'aturar a una artista energètica que no para mai quieta (com la Nina).

Continuarem desvelant, de mica en mica, els enigmàrius que oculten els participants en el concert benèfic Mou-te pels Quiets!

1 comentari:

CINTA ha dit...

Hola
acabo de llegir el llibre Quiet.
Em vaig interessar per Sant Jordi, perque natros també en tenim un.
M'ha agradat el sarcasme, l'esperit pràctic i l'objectivitat del Marius en tractar el tema.
Personament estic farta del nyonyisme i el misticisme.
Acabo de veure el concert, crec que ens animarem a venir!