dilluns, 27 d’abril de 2009

El Tricicle es mou pels QuietsRevelem la resposta al primer enigmàrius quietista. "El vehicle que li caldrà a Lance Armstrong per córrer el Tour de França, de 8 lletres" és un TRICICLE (si continua amb la clavícula avariada).

Des d'aquí volem agrair el Paco Mir, el Carles Sans i el Joan Gràcia per la seva col·laboració. El 14 de juny seran a l'Auditori movent-se pels Quiets de la hilarant manera que només ells saben fer. I hi seran malgrat tenir l'última funció del seu espectacle "Garrick" al Teatre Poliorama de Barcelona aquella mateixa tarda.

Aquí els teniu, en la sessió de fotos que va protagonitzar al mateix escenari del Poliorama amb el Jordi Ribó, un fotògraf capaç de fer córrer a qui sempre s'està quiet (com el Llullu) i d'aturar a tres que no paren mai quiets (com els amics del Tricicle).

Continuarem desvelant, de mica en mica, els enigmàrius que oculten els participants en el concert benèfic Mou-te pels Quiets! Us recordem que l'apunt anterior conté els quatre enigmàrius que encara tenim pendents. Penseu-hi!